Zonwering

Markiezen

Markiezen zijn niet alleen zeer functioneel maar geven ook een pand meer stijl en allure. Of het gaat om een woning, een winkel, een hotel of een restaurant. Een markies is nauwelijks windgevoelig en een ideale zonwering. Door de gebogen vorm zijn ze geen obstakel voor ramen en deuren, deze kunnen er altijd vrij onderdoor draaien. De gesloten zijkanten houden de zonnestralen ook van opzij tegen.

Markiezen zijn leverbaar met onderhoudsvrij aluminium of met een traditioneel houten frame en omkasting.

Onze partners zijn: Markiezen Nederland en Verano

Screens

Verticaalzonwering ofwel “screen” hangt vlak voor het raam, waardoor directe en indirecte zonnestraling tot 88% wordt geweerd. Deze warmtewerende eigenschappen verkrijgt de verticaalzonwering door toepassing van glasvezeldoek. Door de “open weefsel techniek” blijft het zicht naar buiten overdag gegarandeerd, terwijl inkijk van buiten naar binnen bijna onmogelijk is. De screendoeken zijn brandvertragend, antistatisch en rot– en schimmelvrij.

De ritsscreen ofwel zip-screen heeft een vernuftig ritssysteem. Dit heeft als voordeel dat de screen windvast is en is daardoor zeer geschikt voor specifieke situaties, zoals een naar het westen gerichte gevel met veel wind of bij (hoge) flatgebouwen.

Onze partners: Brustor en Verano

Zonneschermen

Wij leveren diverse uitvoeringen uitvalschermen en knikarmschermen.

Uitvalschermen 

Zijn geschikt als een doorloop onder het scherm niet nodig is. Ze zijn niet alleen functioneel maar geven ook een eigentijds beeld. We kunnen uitvalschermen ook met stormvaste armen installeren, zodat u het uitvalscherm naar beneden kunt laten tijdens hevige windvlagen.

Onze partners: Verano en Brustor

Knikarmschermen

zijn de ideale zonwering voor het overschaduwen van het terras en weren warmte en hinderlijk licht. U kunt vrij onder een terrasscherm doorlopen en dat maakt het geschikt om te plaatsen bove n opslaande deuren.

Een terrasscherm is een uitstekende manier om uw huis naar buiten toe visueel te verlengen en het creëert een gezellige sfeer. De uitval varieert per type en is zelfs verkrijgbaar tot 4 mtr.

Onze partners: Verano en Brustor

Serrezonwering

Een serre geeft licht en ruimte in uw woning maar daar kan het op zonnige dagen behoorlijk warm worden. Serrezonwering creëert schaduw en kan zowel onder als boven het dak geplaatst worden.

Onze partners: Verano en Brustor

Parasols

In ons assortiment hebben wij o.a. muurparasols, zwevende parasols en nog veel meer. Of de parasol op uw balkon moet komen of het terras, het is een echte eyecatcher!

Het doek is gemaakt van vezels die waterafstotend, UV-werend en kleurvast zijn.

Onze partner: Solero