Rolluiken & garagedeuren

Rolluiken

Rolluiken houden niet alleen warmte buiten in de zomer en warmte binnen in de winter. Ze dempen ook geluiden, zijn inbraakwerend en houden nieuwsgierige blikken buiten.

De meeste aluminium rolluiken produceren wij in onze eigen werkplaats. Het voordeel hiervan is een scherpe prijs en snelle levertijd. Bij eventuele storingen kunnen wij deze op zeer korte termijn verhelpen.

Wij werken uitsluitend met een hoogwaardige kwaliteit aluminium van Heroal en Alulux. Afhankelijk van uw wensen en de situatie ter plaatse kunnen wij u daarin adviseren.

Garagedeuren

Naast het feit dat een garagedeur een hoge warmte- isolatiewaarde biedt, zijn de motoren van de garagedeuren uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie. Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren.

Garagedeuren worden op maat gemaakt en kunnen ook helemaal naar wens worden samengesteld. Er zijn verschillende paneeltypen beschikbaar.

Dit is een horizontale of verticale profilering met keuze uit Woodgrain dessin of stucco dessin. Optioneel is de kleur en het toevoegen van zichtvensters.

Onze partners: Verano, Heroal, Alulux